BUSJE HUREN RHOON

OPHAAL ADRES:

Leerlooierstraat 50 | 3194 AB | Rotterdam

Tel: (0)10 46 111 69
Tel: (0)6 46 222 620
info@autoverhuurconsequent.nl

Busje of een bakwagen Huren Rhoon

Een bestelbus of een bakwagen huren in de buurt van Rhoon ? En moet het busje ook nog Goedkoop zijn ? Dan bent u aan het juiste adres. Ga niet verder zoeken want Autoverhuur Consequent biedt een busje aan al vanaf €35. Goedkoper kan niet.

Huur een Busje vanaf €35 in de buurt van Rhoon.

Waar kunt u tegenwoordig nog een bestelwagen huren voor €35, dat is mogelijk bij Autoverhuur Consequent erg in de buurt van Rhoon.  Ons adres : Leerlooierstraat 50 | 3194 AB in Hoogvliet. 

Google Review

Kijk zelf wat andere huurders vonden van Autoverhuur Consequent. Vergelijk zelf waar je een busje kan huren in de omgeving van Rhoon. Zie hier de link naar de reacties van eerdere huurders. Busje huren Rhoon.

Huren zonder creditcard

Bij Autoverhuur Consequent kunt u huren zonder creditcard, u moet wel altijd pinnen want aan contant betalen doen we niet. Dat is ook veiliger voor u en voor ons.

Milieustraat | Milieupark | Grofvuil

Gaat u naar de stort en u hebt een busje nodig en u wilt een busje huren in de buurt van Rhoon ? Bel dan u 010-4611169 en vraag naar onze aantrekkelijke zeer goedkope prijzen. Wij staan klaar voor als uw vragen. Of gaat u weer de buurman lief aankijken om zijn busje te lenen? Dat hoeft niet meer, maak gelijk een reservering wat makkelijk online kan. Zie de link voor de openingstijden van de Milieupark in de buurt van Rhoon.  Dus huur bij Autoverhuur Consequent Goedkoop een busje vanaf €35 en dan ook nog zonder zorgen.

Busje huren in de buurt van Rhoon met Imperiaal ?

Klopt, we verhuren ook een busje met imperiaal. Super handig als u enorme lange stukken moet gaan vervoeren. Autoverhuur Consequent biedt de oplossing.

Consequente Garanties

Dienstbaar

Dienstbaarheid en dynamiek zijn bij ons standaard ingrediënten!

Geen creditcard

Goedkoop een busje huren zonder creditcard en 500 km-vrij p.d. mogelijk !

Bestelbus huren Rotterdam

Een van de goedkopere autoverhuurders van de regio Rotterdam

Aanbiedingen

Kijk op ons Facebook pagina voor meer aanbiedingen!

Betrouwbaar

Al meer dan 10 jaar actief, met meer dan 250 positieve beoordelingen!

Transparant

Geen verborgen kosten bij een busje huren, onze prijzen zijn inclusief BTW.