Autoverhuur Delft

OPHAAL ADRES:

Leerlooierstraat 50 | 3194 AB | Rotterdam

Tel: (0)10 46 111 69
Tel: (0)6 46 222 620
info@autoverhuurconsequent.nl

Autoverhuur Delft

Bij autoverhuur Consequent regio Delft kunt u voordelig een verhuisbus huren voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om mee op vakantie te gaan of om de omgeving van Rotterdam te ontdekken. U zit in Rotterdam namelijk dichtbij verschillende pret- en dierenparken zoals de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Wij verhuren meerdere bussen voor TU Delft. De medewerkers van Autoverhuur Delft staan gereed voor u.
Autoverhuur Delft is goedkoop en flexibel, u kunt huren zonder creditcard en met 500 km vrij per dag. Gratis parkeren voor ons bedrijf.

Autoverhuur Delft biedt de mogelijkheid om 100 km vrij of met 500 km vrij te huren. Kies zelf welke optie goedkoper is voor u. Als u veel gaat rijden kiest u voor u pakket 2 met 500 km vrij en anders pakket 1 met 100 km vrij. Beide opties kunnen u veel geld schelen. Bestelbussen kunnen van maandag tot vrijdag voor een halve dag gehuurd worden. Een halve dag is gelijk aan 4 uur.

Kijk op onze Facebook pagina voor meer aanbiedingen!

Niet ver van IKEA Delft, een leuke kast gekocht? Dat is totaal geen probleem want u kunt bij Autoverhuur Consequent een bestelbus huren voor een 1/2 dag vanaf maar 35 euro inclusief btw. en € 0,24 per gereden kilometer. Schoonmaken doen wij bij normaal gebruik voor u ! Laat die bezem maar lekker thuis liggen.

Consequente Garanties

Dienstbaar

Dienstbaarheid en dynamiek zijn bij ons standaard ingrediënten!

Geen creditcard

Goedkoop een busje huren zonder creditcard en 500 km-vrij p.d. mogelijk !

Bestelbus huren Rotterdam

Een van de goedkopere autoverhuurders van de regio Rotterdam

Aanbiedingen

Kijk op ons Facebook pagina voor meer aanbiedingen!

ANWB dekking

Busje huren met ANWB dekking voor heel Europa mogelijk met vervangend vervoer.

Transparant

Geen verborgen kosten bij een busje huren, onze prijzen zijn inclusief BTW.