BUSJE HUREN PRINS ALEXANDER

OPHAAL ADRES:

Leerlooierstraat 50 | 3194 AB | Rotterdam

Tel: (0)10 46 111 69
Tel: (0)6 46 222 620
info@autoverhuurconsequent.nl

Welkom bij AUTOVERHUUR PRINS ALEXANDER

Voor AUTOVERHUUR PRINS ALEXANDER hebben wij alles in huis voor de beste autohuur ervaring. Ons verhuur-assortiment bestaat uit verschillende soorten wagens. Deze wagens zijn allemaal APK gekeurd en doen wat ze moeten doen. Geen afstand te lang, geen brug te ver en geen grenzen. Wij rekenen geen buitenland-toeslag en een tweede chauffeur schrijft u er gratis bij.

Wij verzekeren dat uw auto schoon wordt opgeleverd wanneer u hem komt ophalen en bieden u het gemak om na gebruik hem ook weer door ons schoon te laten maken.

Alle auto’s beschikken over een ANWB verzekering.

U kunt kiezen uit twee soorten “kilometer pakketten”: de 150 kilometer pakket en de 500 kilometer pakket. Naar gelang het aantal kilometers die u inschat maakt u uw keuze en wanneer u onverhoopt toch meer kilomters moet maken, dan kan dat gewoon. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Wij zijn zes werkdagen in de week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Wanneer u alleen zondag kunt, dan kan daar een afspraak over gemaakt worden. Dit kost echter wel 50 euro meer. Op feestdagen zijn wij over het algemeen ook geopend, dat kan handig uitkomen voor u.

Zoals u misschien al weet vragen wij geen credit-card. U kunt middels een geldig poststuk of iets dergelijks uw huuraanvraag vervolmaken. Qua betalingen zijn er verschillende mogelijkheden, zo beschikken wij over een pin-betaalautomaat in de zaak en accepteren wij contant-betalingen. Tevens is het online bij een reservering mogelijk om een aanbetaling te doen via het iDeal betaalsysteem.

Consequente Garanties

Dienstbaar

Dienstbaarheid en dynamiek zijn bij ons standaard ingrediënten!

Geen creditcard

Goedkoop een busje huren zonder creditcard en 500 km-vrij rijden per dag!

Bestelbus huren Rotterdam

Een van de goedkopere autoverhuur van de regio Rotterdam

Aanbiedingen

Kijk op ons Facebook en Twitter pagina voor meer aanbiedingen!

ANWB dekking

Busje huren met Anwb dekking voor heel Europa met vervangend vervoer.

Transparant

Geen verborgen kosten bij een busje huren, onze prijzen zijn inclusief BTW.